Velkommen til forsikro.no

Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre forsikringsprosessen så enkel og trygg som mulig for deg. Forsikro.no har som mål å være den ledende plattformen for å finne den beste forsikringsløsningen som passer dine behov.

Vår visjon

Vi vet at valg av forsikring er en viktig avgjørelse som kan ha stor innvirkning på din økonomiske trygghet. Mange velger den første forsikringsleverandøren de støter på, uten å vurdere andre alternativer. Vi ønsker å endre dette ved å tilby deg anbud fra flere kvalifiserte forsikringsselskaper, slik at du kan ta en informert beslutning.

Hvordan fungerer Forsikro.no?

Forsikro.no er en enkel å bruke plattform som kobler deg med pålitelige forsikringsselskaper. Det er enkelt: Du fyller ut et kort skjema med informasjon om dine forsikringsbehov og preferanser, og vi tar oss av resten. Vi har et bredt nettverk av forsikringsleverandører som er nøye utvalgt basert på deres pålitelighet og kompetanse.

Etter at du har sendt inn informasjonen, vil du motta opptil tre uforpliktende tilbud fra forsikringsleverandører som ønsker å hjelpe deg. Dette gir deg muligheten til å sammenligne tilbud og velge det som passer best for deg.

Vårt engasjement for personvern og kundeservice

Din personlige informasjon er trygg hos oss. Vi behandler alle opplysninger konfidensielt og deler kun relevant informasjon med forsikringsselskaper og formidlere av forsikringer. Vi vil aldri bruke dine personlige data til andre formål enn å gi deg de beste tilbudene på forsikring. Ditt personvern er vår prioritet.

Vi er også dedikert til å tilby førsteklasses kundeservice. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er vi her for å veilede deg gjennom prosessen og sikre at du er fornøyd med tjenesten vi tilbyr.

meglervalg om oss tromsø

Om oss

Forsikro.no er en norsk tjeneste, driftet og heleid av Pionernett AS et dedikert team av fagfolk med lang erfaring innen forsikringsformidling. Med hovedsete i Tromsø er vår misjon å tilby deg den mest pålitelige og effektive plattformen for å finne den forsikringen som passer best for deg.

Vi er stolte av å være en uavhengig og pålitelig ressurs i forsikringsmarkedet. Vårt engasjement for transparens og tillit er hjørnesteinene i vår virksomhet, og vi arbeider utrettelig for å opprettholde et godt omdømme blant våre brukere.

Våre verdier

  • Valgmuligheter: Vi tror sterkt på at valgfrihet er avgjørende for å sikre de beste resultatene. Ved å tilby deg anbud fra flere forsikringsselskaper og agenturer, gir vi deg friheten til å velge den løsningen som passer deg best.
  • Tillit og kvalitet: Vi samarbeider kun med forsikringsselskaper og agenturer som har vist seg å være pålitelige og profesjonelle. Vårt mål er å sikre at du får tjenester av høy kvalitet og at du kan ta informerte beslutninger.
  • Brukervennlighet: Vår plattform er designet for å være så enkel og intuitiv som mulig. Vi ønsker at prosessen fra å fylle ut skjemaet til å motta anbud skal være smidig og problemfri, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for deg.
  • Kundetilfredshet: Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi er alltid åpne for tilbakemeldinger og jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester basert på dine erfaringer og behov.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den rette forsikringsløsningen. Med Forsikro.no er du i trygge hender, og vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at du får en god reise til en bedre forsikringsløsning.

Samarbeid med oss!

Er du en forsikringsformidler som ønsker flere kunder?

Markedsføring har aldri vært enklere. Om dere er en respektabel og pålitelig leverandør av forsikringstjenester ønsker vi gjerne kontakt med deg.

kontakt oss

Pionernett AS
Organisasjon: 931670212
Nettside: Pionernett.no
Adresse: Workinntoppen 22, 9016 Tromsø
Epost: kontakt@pionernett.no