Forsikro.no

Er du en ambisiøs forsikringsformidler som er klar for flere muligheter?

Pionernett AS

Organisasjon: 931670212
Telefon: 90244370
Jørgen Grødahl
Kontakt@pionernett.no
Nettside: Pionernett.no

Ring om du lurer på noe!

Ikke nøl med å kontakte oss på telefon eller epost. Vi er tilgjengelige for å hjelpe dere uansett kanal.

Om Forsikro

Er du en forsikringsformidler på jakt etter kvalifiserte leads? Forsikro.no er her for å hjelpe deg. Vi er en innovativ plattform drevet av Pionernett AS, med hovedkontor i Tromsø, og vi spesialiserer oss på å koble forsikringsformidlere med potensielle kunder over hele Norge.

Hvorfor samarbeide med Forsikro.no?

  1. Ingen etableringskostnader: Vi har ingen oppstartsgebyrer eller faste kostnader. Du betaler kun for de leads du faktisk mottar.
  2. Full fleksibilitet: Det er ingen bindingstid. Du kan avslutte samarbeidet når som helst hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på leadsene.
  3. Segmentering og filtrering: Tilpass dine leads ved å filtrere basert på geografisk område, type forsikring eller andre spesifikke kriterier.
  4. Begrenset konkurranse: Hver lead deles maksimalt med tre andre formidlere, slik at du har en realistisk sjanse til å konvertere leadet til en kunde.
  5. Transparent fakturering: Du blir fakturert i etterkant basert på antall mottatte leads, så det er ingen overraskelser.

Vårt Engasjement for kvalitet og personvern

Vi tar personvern på alvor. Alle kundeopplysninger behandles med streng konfidensialitet, og vi deler kun de relevante detaljene med deg som formidler.

Kundeservice

Vi er dedikert til å tilby deg førsteklasses kundeservice. Vårt team er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen for å sikre at du får mest mulig ut av vårt samarbeid.

Meglervalg om oss
meglervalg om oss tromsø

Kvalitetsfokusert partnerskap

Kvalitetssikrede Leads

Vi har erfaring fra begge sider av anbudstjenester, og vi vet at kvalitet er nøkkelen til suksess. Derfor er vi i Forsikro.no dedikert til å levere kvalitetssikrede leads til deg. Våre brukere er i en aktiv prosess med å søke etter forsikring, noe som gir deg en unik mulighet til å engasjere dem i en tidlig fase.

Full oversikt og fleksibilitet

Vi tror på full transparens og enkelhet i alle aspekter av vårt samarbeid. Det er ingen skjulte kostnader eller bindingstid. Du betaler kun for de leadsene du faktisk mottar. Vi forstår at forsikringsbransjen kan være uforutsigbar, derfor har du full fleksibilitet til å pause eller avslutte samarbeidet når du ønsker det.

Tilpass din arbeidsmengde

Du kan selv velge det maksimale antallet leads du ønsker å motta per måned, slik at du har full kontroll over arbeidsmengden din.

Avansert filtrering for presise leads

I tillegg til geografisk segmentering, tilbyr Forsikro.no avansert filtrering basert på flere kriterier som alder på kunden, eller detaljer om forsikringene. Dette gir deg muligheten til å motta leads som er relevante og tilpasset dine spesifikke behov. For en dypere dialog rundt avansert filtrering, er vi tilgjengelige for en prat.

Geografisk segmentering

Vår tjeneste er landsdekkende, og du kan velge hvilke geografiske områder du ønsker å motta leads fra. Dette sikrer at du ikke bruker tid på kunder utenfor ditt dekningsområde og kan fokusere fullt ut på de mest relevante og potensielle oppdragene.

Samarbeid med oss!

Kontakt oss

Pionernett AS
Organisasjon: 931670212
telefon: 90244370
(Jørgen Grødahl)
Nettside: Pionernett.no
Adresse: Workinntoppen 22, 9016 Tromsø
Epost: kontakt@pionernett.no

Vi hører fra deg!

Ring om dere lurer på noe!

Ikke nøl med å kontakte oss på telefon eller epost. Vi er tilgjengelige for å hjelpe dere uansett kanal.